НОВИНИ

 FMC Corporation приключва придобиването на Cheminova A/S

FMC Corporation обяви, че е приключила придобиването на Cheminova A/S .


 АКУРАТ ЕКСТРА ВГ

– високоефективен двукомпонентен вегетационен хербицид със системно действие, за борба срещу едногодишни широколистни плевели, в т.ч. устойчиви на хормоноподобните хербициди плевели при пшеница и ечемик. Отлично действие срещу обикновена лепка, къклица, трирога теменуга, полско подрумче, врабчово семе, бръшлянолистно великденче, див мак, колендро, мъртва коприва, полски синап, фасулче, овчарска торбичка, див фий, паламида, ралица.


ЗА НАС

 

„Хеминова България и Румъния“ е Дружество от групата на ФМС Корпорейшън - една от водещите компании в световен мащаб специализирана в разработване и производство на продукти за растителна защита.

 

Регистрацията, внедряването на пазара и продажбата на продуктите на ФМС се осъществява от екипа професионалисти на фирма „Хеминова България и Румъния“ ЕООД със седалище в гр. София.

 

 

Търсене на продукт

Търсене във всички продукти >>

култура
активно вещество
продукт

„Хеминова България и Румъния” предлага набор от утвърдени в практиката продукти за растителна защита и листни торове, с високо качество и отлично действие.

Продукти като Импакт, Винсит, Акурат, Глифос, Данадим Прогрес и др., както и заемащите все по-важно място в добрата земеделска практика листни торове и подобрители на почвата, са добре познати и масово се използват от българските земеделски стопани.

През сезон 2017 към продуктовата ни листа добавихме няколко нови продукта:

- Глифос Ултра - нова формулация Глифозат без съдържание на полиетоксилиран талол амин, в съответствие с последните изменения в европейското законодателство.

- Пеликан Делта - селективен вегетационен хербицид за борба срещу едногодишни и многогодишни широколистни плевели (вкл. лепка) в житни култури.

- Алканс Синк Тек - нов хербицид в картофи срещу едногодишни житни и широколистни плевели.

- Вердилакс - листен тор с растителни аминокиселини.

- Вердилакс СаВ - листен тор с растителни аминокиселини, калций и бор.

 

„Хеминова България и Румъния” предлага над 20 висококачествени продукта, съдържащи макро- и микроелементи, както и екопродукта Амалгерол, придобиващ все по-широка популярност сред производителите като биостимулатор с многостранно и гъвкаво действие и приложение. Амалгерол ускорява растежа на културите, стимулира кореновата система, възстановява културите след повреди от хербициди, суша, мразове и преовлажняване. Амалгерол гарантирано увеличава количеството и качеството на добивите и се явява подобрител на почвената структура, а както е известно, добрата почвена структура е още един от елементите на високия добив.

През 2018 г. на пазара ще предложим за първи път и новата подобрена формулация Амалгерол Есенс.

Пожелаваме на всички стопани високи и качествени добиви с продуктите на „Хеминова България и Румъния“!

ХЕМИНОВА България и Румъния ЕООД

бул. „България“ №102

БЦ „Беллиссимо“, офис 59, ет. 5

гр. София – 1680

 

тел.: (02) 818 56 56

факс: (02) 854 88 44

cheminova.bg@fmc.com

 

 

We support Global Compact