НОВИНИ

 ФМС - Новите възможности в земеделието

Комплексни решения за високи добиви и качествена продукция


ЗА НАС

 

„Хеминова България и Румъния“ е Дружество от групата на ФМС Корпорейшън - една от водещите компании в световен мащаб специализирана в разработване и производство на продукти за растителна защита.

 

Регистрацията, внедряването на пазара и продажбата на продуктите на ФМС се осъществява от екипа професионалисти на фирма „Хеминова България и Румъния“ ЕООД със седалище в гр. София.

 

 

Търсене на продукт

Търсене във всички продукти >>

култура
активно вещество
продукт

„Хеминова България и Румъния” предлага набор от утвърдени в практиката продукти за растителна защита и листни торове, с високо качество и отлично действие.

Продукти като Импакт, Винсит, Акурат, Глифос, Данадим Прогрес и др., както и заемащите все по-важно място в добрата земеделска практика листни торове и подобрители на почвата, са добре познати и масово се използват от българските земеделски стопани.

През сезон 2017 към продуктовата ни листа добавихме няколко нови продукта:

- Глифос Ултра - нова формулация Глифозат без съдържание на полиетоксилиран талол амин, в съответствие с последните изменения в европейското законодателство.

- Пеликан Делта - селективен вегетационен хербицид за борба срещу едногодишни и многогодишни широколистни плевели (вкл. лепка) в житни култури.

- Алканс Синк Тек - нов хербицид в картофи срещу едногодишни житни и широколистни плевели.

- Вердилакс - листен тор с растителни аминокиселини.

- Вердилакс СаВ - листен тор с растителни аминокиселини, калций и бор.

 

„Хеминова България и Румъния” предлага над 20 висококачествени продукта, съдържащи макро- и микроелементи, както и екопродукта Амалгерол, придобиващ все по-широка популярност сред производителите като биостимулатор с многостранно и гъвкаво действие и приложение. Амалгерол ускорява растежа на културите, стимулира кореновата система, възстановява културите след повреди от хербициди, суша, мразове и преовлажняване. Амалгерол гарантирано увеличава количеството и качеството на добивите и се явява подобрител на почвената структура, а както е известно, добрата почвена структура е още един от елементите на високия добив.

През 2018 г. на пазара ще предложим за първи път и новата подобрена формулация Амалгерол Есенс.

Пожелаваме на всички стопани високи и качествени добиви с продуктите на „Хеминова България и Румъния“!

ХЕМИНОВА България и Румъния ЕООД

бул. „България“ №102

БЦ „Беллиссимо“, офис 59, ет. 5

гр. София – 1680

 

тел.: (02) 818 56 56

факс: (02) 854 88 44

cheminova.bg@fmc.com

 

 

We support Global Compact